خواص مواد غذایی
-
زندگی > تغذیه و آشپزی
با کوفته ریزه و انار، پلو درست کنید + فوت و فن
[ad_1] همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه انارپلو با کوفته ریزه را ارائه کرده…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
همه ویژگیهای شگفت انگیز زرده تخم مرغ
[ad_1] همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: در این مطلب به ۵ واقعیت کمتر شناخته شده در مورد زرده تخم مرغ…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
بادام یا بادام زمینی، کدامیک مغذیترند
[ad_1] همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: اما کدام یک از این دو نیروگاه تغذیهای گزینه بهتری است؟ برای اینکه بدانیم…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
این خوراکیها را هیچوقت خام نخورید !
[ad_1] همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: برخی از مواد غذایی پخته نشده حاوی مواد سمی، میکروبهای خطرناک یا مواد دیگری…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
چرا رژیم کم نمک خوب نیست؟
[ad_1] همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: رژیم غذایی کم نمک به کاهش سریعتر وزن آب کمک میکند، اما آیا در…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
عسل و سیر را به این چند دلیل با هم ترکیب کنید
[ad_1] همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: عسل و سیر دو مورد از رایج ترین خوراکیهای مورد استفاده در آشپزخانه هستند…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
کاکائو استرس را کاهش میدهد
[ad_1] همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: نویسندگان این مطالعه که نتایج آن در نشریه «عملکرد و غذا» آمده است پیش…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
۵ مکمل غذایی سالم برای دیابتیها را بشناسید
[ad_1] همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: مدیریت دیابت مستلزم انتخاب آگاهانه غذاهایی است که می توانند به حفظ ترشح قند…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
چرا برخی افراد مغز میوهها را میشورند؟
[ad_1] همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: شستن میوهها پس از خرید از جمله توصیههای اکید بهداشتی است، اما اخیرا موجی…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
گوشت غاز را چگونه بپزیم ؟ | گوشت غاز گرم است یا سرد ؟ | خواص گوشت غاز را بشناسید
[ad_1] به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، گوشت غاز ارزش غذایی بالایی دارد و مصرف آن فواید بسیار…
بیشتر بخوانید »